tiistai 1. tammikuuta 2013

Ahvenfileet (tai ihan mitkä kalat vaan) dijon -kastikkeessa

Resepti: Ahvenfileet  dijon-kastikkeessa

Ainekset

600-700 g ahvenfileitä
suolaa & pippuria
voita paistamiseen
KASTIKE:
3 dl kuohukermaa
120 g smetanaa
1 dl valkoviiniä
3 rkl Dijon-sinappia
suolaa
LISÄKSI:

uusia perunoita

Valmistusohjeet

Poista ahvenfileistä keskiruodosta jääneet piikit tekemällä kapea, v:n muotoinen viilto fileen leveään päähän. Mausta fileet suolalla ja pippurilla. Paista ahvenfileet voissa nopeasti melkein kypsiksi. Kiehauta pienessä kattilassa kerma, smetana, valkoviini ja sinappi. Lisää suolaa maun mukaan. Lisää ahvenfileet
joukkoon. Anna kiehahtaa hetki ja tarjoile uusien perunoiden kanssa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti